Personvern

Fireflier Lighting (“oss”, “vi” eller “vår”) driver nettstedet www.fireflier.com (heretter kalt “tjenesten”).

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer for innsamling, bruk og utlevering av personopplysninger når du bruker vår tjeneste og valgene du har knyttet til disse dataene.

Vi bruker dataene dine for å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne policyen. Med mindre annet er definert i denne personvernpolicyen, har vilkårene som brukes i denne personvernpolicyen de samme betydningene som i våre vilkår og betingelser, tilgjengelig fra www.fireflier.com

definisjoner

  • ServiceService er nettstedet www.fireflier.com som drives av Fireflier Lighting.
  • PersonopplysningerPersonlige data betyr data om en levende person som kan identifiseres fra disse dataene (eller fra de og andre opplysninger som enten er i besittelse eller sannsynlig kommer i besittelse).
  • BrukerdataBruk Data er data samlet inn automatisk enten generert ved bruk av Tjenesten eller fra selve Tjenestinfrastrukturen (for eksempel varigheten av et sidevisning).
  • InformasjonskapslerInformasjonskapsler er små filer lagret på enheten din (datamaskin eller mobilenhet).
  • data ControllerDatakontroller betyr den fysiske eller juridiske personen som (enten alene eller i fellesskap eller i felleskap med andre personer) bestemmer formålet for og måten personlig informasjon skal behandles eller skal behandles. For formålet med denne personvernpolitikken , vi er en datakontroller av dine personopplysninger.
  • Dataprosessorer (eller tjenesteleverandører)Databehandler (eller tjenesteleverandør) betyr enhver fysisk eller juridisk person som behandler dataene på vegne av datakontrolleren. Vi kan bruke tjenestene til forskjellige tjenesteleverandører for å behandle dataene dine mer effektivt.
  • Data Subject (eller bruker)Data Subject er ethvert levende individ som bruker vår Service og er gjenstand for personlige data.

Innsamling og bruk

Vi samler flere forskjellige typer informasjon til ulike formål for å tilby og forbedre vår Service til deg.

Typer data samlet

Personopplysninger

Når du bruker vår tjeneste, kan vi be deg om å gi oss visse personopplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg ("Personlige data"). Personlig identifiserbar informasjon kan inneholde, men er ikke begrenset til:

  • Epostadresse
  • Fornavn og etternavn
  • telefonnummer
  • Adresse, Stat, Provins, Postnummer / Postnummer, By
  • Informasjonskapsler og bruksdata

Vi kan bruke dine personopplysninger til å kontakte deg med nyhetsbrev, markedsførings- eller markedsføringsmateriell og annen informasjon som kan være av interesse for deg. Du kan velge bort å motta en eller flere av disse kommunikasjonene fra oss ved å følge avmeldingslenken eller instruksjonene gitt i all e-post vi sender.

Brukerdata

Vi kan også samle inn informasjon om hvordan tjenesten er tilgjengelig og brukt ("Bruksdata"). Disse bruksdataene kan inneholde informasjon som datamaskinens internettprotokolladresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene til tjenesten du besøker, tidspunktet og datoen for besøket, tiden du bruker på disse sidene, unik enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Plasseringsdata

Vi kan bruke og lagre informasjon om posisjonen din hvis du gir oss tillatelse til det (“Stedsdata”). Vi bruker disse dataene for å tilby funksjoner i tjenesten vår, for å forbedre og tilpasse tjenesten vår.

Du kan aktivere eller deaktivere plasseringstjenester når du bruker tjenesten vår når som helst ved hjelp av enhetens innstillinger.

Sporings- og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten i vår Service, og vi holder visse opplysninger.

Informasjonskapsler er filer med en liten mengde data som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på enheten. Andre sporingsteknologier brukes også som beacons, tags og skript for å samle inn og spore informasjon og forbedre og analysere vår Service.

Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du kanskje ikke bruke noen deler av tjenesten vår.

Eksempler på cookies vi bruker:

  • Session Cookies. Vi bruker Session Cookies til å betjene vår Service.
  • Preference Cookies. Vi bruker Preference Cookies for å huske dine preferanser og ulike innstillinger.
  • Sikkerhetskaker. Vi bruker Security Cookies for sikkerhetsformål.

Bruk av data

Seedz Lighting bruker de innsamlede dataene til forskjellige formål:

  • Å gi og vedlikeholde vår tjeneste
  • Å varsle deg om endringer i vår Service
  • Å tillate deg å delta i interaktive funksjoner i vår tjeneste når du velger å gjøre det
  • Å gi kundesupport
  • Å samle analyse eller verdifull informasjon slik at vi kan forbedre vår Service
  • For å overvåke bruken av vår Service
  • Å oppdage, forhindre og adressere tekniske problemer
  • For å gi deg nyheter, spesialtilbud og generell informasjon om andre varer, tjenester og arrangementer som vi tilbyr, ligner de som du allerede har kjøpt eller spørre om, med mindre du har valgt ikke å motta slik informasjon

Retslig grunnlag for behandling av personopplysninger i henhold til Generell databeskyttelsesforskrift (GDPR)

Hvis du er fra Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EEA), er Seedz Lightings juridiske grunnlag for å samle inn og bruke den personlige informasjonen som er beskrevet i denne personvernerklæringen, avhengig av personopplysningene vi samler inn og den spesifikke konteksten vi samler den inn i.

Seedz Lighting kan behandle personopplysningene dine fordi:

  • Vi må utføre en kontrakt med deg
  • Du har gitt oss tillatelse til å gjøre det
  • Behandlingen er i våre legitime interesser, og det overstyres ikke av dine rettigheter
  • For betaling behandling formål
  • Å overholde loven

Retensjon av data

Fireflier Lighting vil kun beholde dine personlige data så lenge det er nødvendig for formålene som er beskrevet i denne personvernpolicyen. Vi vil beholde og bruke dine personopplysninger i den grad det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser (for eksempel hvis vi er pålagt å oppbevare dataene dine for å overholde gjeldende lover), løse tvister og håndheve våre juridiske avtaler og retningslinjer.

Fireflier Lighting vil også beholde bruksdata for interne analyseformål. Bruksdata oppbevares vanligvis i en kortere periode, bortsett fra når disse dataene brukes til å styrke sikkerheten eller forbedre funksjonaliteten til tjenesten vår, eller vi er juridisk forpliktet til å beholde disse dataene i lengre perioder.

Overføring av data

Din informasjon, inkludert Personopplysninger, kan overføres til - og vedlikeholdes på - datamaskiner som er plassert utenfor din stat, provins, land eller annen myndighets jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan avvike fra jurisdiksjonen din.

Hvis du befinner deg utenfor USA, og velger å gi informasjon til oss, vær oppmerksom på at vi overfører dataene, inkludert Personlige data, til USA og behandler det der.

Ditt samtykke til denne personvernreglene, etterfulgt av din innlevering av slik informasjon, representerer din avtale for denne overføringen.

Fireflier Lighting vil ta alle trinnene som er rimelig nødvendige for å sikre at dataene dine blir behandlet sikkert og i samsvar med denne personvernpolitikken, og at ingen overføring av dine personopplysninger vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelige kontroller på plass inkludert sikkerheten av dine data og annen personlig informasjon.

Opplysning av data

Forretningstransaksjon

Hvis Fireflier Lighting er involvert i en fusjon, anskaffelse eller salg av eiendeler, kan personopplysningene dine overføres. Vi vil gi beskjed før personopplysningene dine overføres og blir underlagt en annen personvernpolicy.

Offentliggjøring for rettshåndhevelse

Under visse omstendigheter kan det være nødvendig med Fireflier Lighting å utlevere dine personopplysninger hvis det kreves av loven eller som svar på gyldige forespørsler fra offentlige myndigheter (f.eks. En domstol eller et statlig byrå).

Juridiske krav

Fireflier Lighting kan avsløre dine personlige data i god tro at slik handling er nødvendig for å:

  • Å overholde en lovlig forpliktelse
  • For å beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til Fireflier Lighting.
  • For å forhindre eller undersøke mulig feil i forbindelse med Tjenesten
  • For å beskytte den personlige sikkerhet for brukere av Tjenesten eller offentligheten
  • For å beskytte mot lovlig ansvar

Sikkerhet av data

Sikkerheten til dataene dine er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetode over Internett eller metode for elektronisk lagring er 100% sikker. Mens vi streber etter å bruke kommersielt akseptable metoder for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerheten.

Våre retningslinjer for "Ikke følg" -signaler i henhold til California Online Protection Act (CalOPPA)

Vi støtter ikke Do Not Track (“DNT”). Ikke spor er en preferanse du kan angi i nettleseren din for å informere nettsteder om at du ikke vil bli sporet.

Du kan aktivere eller deaktivere Ikke spor ved å gå til Innstillinger eller Innstillinger-siden i nettleseren din.

Dine databeskyttelsesrettigheter i henhold til GDPR (General Data Protection Regulation)

Hvis du er bosatt i EØS, har du visse personvernrettigheter. Fireflier Lighting tar sikte på å ta rimelige tiltak for å la deg korrigere, endre, slette eller begrense bruken av dine personlige data.

Hvis du ønsker å bli informert om hvilke Personlige Data vi har om deg, og hvis du vil at den skal fjernes fra våre systemer, vennligst kontakt oss.

Under visse omstendigheter har du følgende databeskyttelsesrettigheter:

  • Retten til å få tilgang til, oppdatere eller slette informasjonen vi har på deg. Når det er mulig, kan du få tilgang til, oppdatere eller be om sletting av dine personopplysninger direkte i delen Kontoinnstillinger. Hvis du ikke klarer å utføre disse handlingene selv, vennligst kontakt oss for å hjelpe deg.
  • Retten til utbedring. Du har rett til å få informasjonen utbedret dersom denne informasjonen er unøyaktig eller ufullstendig.
  • Retten til å protestere. Du har rett til å protestere mot vår behandling av dine personlige data.
  • Retten til begrensning. Du har rett til å be om at vi begrenser behandlingen av dine personlige opplysninger.
  • Retten til dataportabilitet. Du har rett til å bli forsynt med en kopi av informasjonen vi har på deg i et strukturert, maskinlesbart og vanlig format.
  • Retten til å trekke tilbake samtykke. Du har også rett til å trekke tilbake samtykke når som helst der Seedz Lighting stolte på ditt samtykke til å behandle din personlige informasjon.

Vær oppmerksom på at vi kan be deg om å bekrefte identiteten din før du svarer på slike forespørsler.

Du har rett til å klage til en databeskyttelse om vår samling og bruk av dine personlige data. For mer informasjon, vennligst kontakt din lokale databeskyttelsesmyndighet i Det europeiske økonomiske samarbeidsområde (EØS).

Service Providers

Vi kan ansette tredjepartsfirmaer og enkeltpersoner for å tilrettelegge tjenesten vår (“Tjenesteleverandører”), tilby Tjenesten på våre vegne, utføre Tjenesterelaterte tjenester eller hjelpe oss med å analysere hvordan Tjenesten vår blir brukt.

Disse tredjepartene har bare tilgang til dine personopplysninger for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å offentliggjøre eller bruke det til andre formål.

Analytics

Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører til å overvåke og analysere bruken av vår tjeneste.

  • Google AnalyticsGoogle Analytics er en webanalysetjeneste som tilbys av Google som sporer og rapporterer trafikk på nettstedet. Google bruker dataene som samles inn for å spore og overvåke bruken av tjenesten vår. Disse dataene deles med andre Google-tjenester. Google kan bruke de innsamlede dataene til å kontekstualisere og tilpasse annonsene i sitt eget annonseringsnettverk. Du kan velge bort å ha gjort aktiviteten din på Tjenesten tilgjengelig for Google Analytics ved å installere Google Analytics opt-out nettlesertillegg. Tillegget forhindrer JavaScript fra Google Analytics (ga.js, analytics.js og dc.js) i å dele informasjon med Google Analytics om besøkaktivitet. For mer informasjon om personvernpraksis for Google, besøk Googles personvern og vilkår-nett side: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Behavioral remarketing

Fireflier Lighting bruker remarketingtjenester for å annonsere på tredjeparts nettsteder for deg etter at du besøkte tjenesten vår. Vi og våre tredjepartsleverandører bruker informasjonskapsler for å informere, optimalisere og vise annonser basert på tidligere besøk til tjenesten vår.

  • Google-annonser (AdWords)Google Ads (AdWords) -marketingtjeneste leveres av Google Inc. Du kan velge bort Google Analytics for displayannonsering og tilpasse Google Display Network-annonser ved å gå til siden for Google Ads-innstillinger: http://www.google.com/settings/adsGoogle anbefaler også å installere Google Analytics Opt-out Browser Add-on - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - for nettleseren din. Google Analytics Opt-out Browser Add-on gir besøkende muligheten til å forhindre at data samles inn og brukes av Google Analytics. For mer informasjon om Googles personvernpraksis, besøk Googles nettside for personvern og vilkår: https://policies.google.com/privacy?hl=en

betalinger

Vi kan levere betalte produkter og / eller tjenester i Tjenesten. I så fall bruker vi tredjepartstjenester for betalingsbehandling (for eksempel betalingsprosessorer).

Vi lagrer eller samler ikke betalingskortopplysningene dine. Denne informasjonen leveres direkte til våre betalingspartnere fra tredjepart hvis bruk av dine personlige opplysninger er underlagt deres personvernregler. Disse betalingsprosessorene overholder standarder fastsatt av PCI-DSS som forvaltes av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, MasterCard, American
Express og Discover. PCI-DSS krav bidrar til å sikre sikker håndtering av betalingsinformasjon.

Betalingsprosessorene vi jobber med er:

Lenker til andre nettsteder

Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjepartslenke, vil du bli sendt til tredjeparts nettsted. Vi anbefaler deg på det sterkeste å lese personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, retningslinjer for personvern eller praksis for tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Barns personvern

Vår tjeneste tar ikke opp noen under 18s alder ("barn").

Vi samler ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra alle under 18s alder. Hvis du er forelder eller verge og du er klar over at barnet ditt har gitt oss personopplysninger, vennligst kontakt oss. Hvis vi blir klar over at vi har samlet personopplysninger fra barn uten verifisering av foreldres samtykke, tar vi skritt for å fjerne denne informasjonen fra våre servere.

Endringer i denne personvernreglene

Vi kan oppdatere våre personvernregler fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge inn den nye personvernreglene på denne siden.

Vi vil gi deg beskjed via e-post og / eller en fremtredende varsel på vår tjeneste, før endringen blir effektiv og oppdater "effektiv dato" øverst på denne personvernpolitikken.

Du anbefaler at du gjennomgår denne personvernreglene regelmessig for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernreglene er effektive når de blir lagt ut på denne siden.

Kontakt Oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernreglene, vennligst kontakt oss:

  • På e-post: info@fireflier.com
Spre gjerne dette :)
Åpen chat
1
WhatsApp oss
Hallo
Kan vi hjelpe deg?